Påske på banen.

Påske på banen.

marts 28, 2021 Slået fra Af Rc18club

HUSK CORONA restriktionerne også gælder udendørs, spritte af, holde afstand og mød ikke op hvis du føler dig skidt tilpas eller har symptomer.
Vi forventer ikke at vi kommer i nærheden af forsamlingsloftet på 50 personer, men undlad at tage venner, familie og lignende med, selvom I gerne vil vise vores fantatiske hobby frem til nogen I kender, må dette desværre udsættes, forældre til børn som er medlem er selvfølgelig velkomne. Vi skal nødigt overstige forsamlingsloftet og komme i problmer med myndighederne.

Efter nogle weekender med klargøring af anlægget, er det glædeligt at vi i påsken i år kan fornøje os med kørsel på begge baner som står knivskarpt efter en stor mængde af klubbens medlemmer og især nye medlemmer har hjulpet til at med at få anlægget gjort klar til foråret.

Er du så heldig at have ferie op til påske dagene, er det muligt at kører også mandag til onsdag. Skærtorsdag til mandag 2. påskedag er der også åbent og der forventes der større tilslutning.

Det kan blive nødvendigt at dele kørslen på asfaltbanen op i brændstof og el biler, men det tages på dagen.

Fra skærtorsdag vil det også blive grillet, hvis der er stemning for det og et par frankfurter og sodavand sælges til overkommelige priser som sædvanligt.