Om klubben.

Klubben er en sammenslutning mellem Odense RC Car Club (ORCCC) og Thor Minirace. ORCCC har altid ligger på Energivej 24. Thor Minirace har ligget både i Seden og i Allesø ved sportshallen

.

I Allesø var banen er jordbane til 1/10 el biler. Klubben fik flere og flere medlemmer og klarede sig godt ved løb rundt om i Danmark under unionen DRCMU.

Flere af drengene fra dengang er stadig aktive med RC.

Desværre kunne klubben ikke være ved hallen i Allested. Odense Kommune stillede et område til rådighed i Seden. Der var kun et stort lager bygning på grunden. Men efter nogle år var der både buggy bane og asfalt bane til 1/10 el biler klar.

Det trak flere medlemmer til klubben. Flere havde et ønske om at køre med Nitro biler 1/10 og større.

I 2000 indledte Thor Minirace og ORCCC et samarbejde omkring et stort internationalt løb. Det blev til DHI-Cup, som stadig køres. Samarbejdet var en succes. ORCCC havde “kun” jordbane til 1/8 og 1/10 på daværende tidspunkt.

Efter nogle succesfulde år med samarbejdet omkring DHI-CUP blev de to klubber enig om en sammenslutning og man sammensatte de 2 navne til Odense RC Minirace og forkortet til ORCM.

Pengekasserne i de to klubber havde en størrelse, der gjorde det muligt at anligge en asfalt på området.

En bane til biler helt om til størrelse 1/5.

Det store arbejde, som klubbens medlemmer har lagt for dagen ved løb under DASU og DRCMU plus DHI-Cup har givet en sund økonomi.

I nogle år havde klubben også indendørs touringcar bane.

En overdækket pit og et nyt køretårn samt en astroturf bane til 1/10 off-road er et synligt bevis på dette. For år tilbage prøvede klubben at anlægge en large scale buggy bane. Desværre er opbakningen til denne bane meget lille, derfor har banen ligget “øde” i par år.

Medlemstallet var været svingende i nogle år, men de to sidste år har der været fremgang igen.

Klubben er medlem af DASU og DRCMU. hvor medlemmer tager en aktiv del af arbejdet omkring unionernes arbejde.

På buggy grenen er flere af klubbens medlemmer blandt Danmarks bedste og deltager i internationale løb rundt om verden.

Gennem hele sommeren prøver bestyrelsen at være tilstede hver torsdag.