Torsdags ræs starter 18/4.

Torsdags ræs starter 18/4.

april 7, 2024 Slået fra Af Rc18club

Som aftalt på generalforsamlingen vil vi i 2024 prøve at afholde torsdagsræs på udvalgte datoer fordelt henover sommeren.

Der vil være 5 klasser at deltage i, 2WD off-road, 1/10 Touring Car, 1/10 FWD (forhjulstræk), 1/5 on-road og en Åben klasse On-Road hvor alt det med el, som ikke passer ind i de andre klasser kan kører med.

Tællerbrik er nødvendigt for at kunne deltage. Tilmelding vil blive på myrcm.ch, men gerne tilmeld dig hurtigst muligt som gør arbejdet med opstilling af heats nemmere, evt. mød op og bliv skrev på dagen mellem 16.30-17.00, det drejer sig om at få så mange ud og kører som muligt. Til dem som ikke kender til myrcm, kontakt os, så vil vi guide jer.

Læs mere her om regler og raceformat Torsdagsræs regler

Bestyrelsen.