Nyt tøj?

Nyt tøj?

april 9, 2024 Slået fra Af Rc18club

Til generalforsamlingen viste vi nogle prøver frem på klubtrøjer, det åbnes nu for første bestillingsrunde, der kan vælges imellem T-shirt fra str. Small til 5XL, Sweat shirt, Hoodie, og Zipper Hoodie (hoodie med lynlås) i str. Small til 4XL.

Der har givet nogle udfordringer med at lave en bestillingsseddel som virker på PC, Andriod og Apple enheder og desværre bliver bestilling ikke så enkelt som jeg havde havde håbet på. Ønsket var fra starten, at alt skulle være mest muligt elektronisk og med minimal håndtering og manualt arbejde til os der skal håndtere bestillingen og derved mindske fejl, det var desværre ikke teknisk muligt at gøre det så enkelt.

Nu bliver det lidt nørdet:

Til brugere af Android og PC, kan anvende PDF filen, der hedder “EDITABLE”

Til dem ønsker at printe og skrive bestilling i hånden og aflevere til undertegnede bruger filen der hedder “BLANK”

Apple brugere skal skrive en mail til formand med deres bestilling, husk at få alle oplysninger med, det er en sikkerhedsindstilling i Apple som gør at man ikke kan anvende den type PDF fil med felter der kan udfyldes, det er hvad jeg har fået forklaret, måske kan man omgå dette, men det er op til Apple brugere forsøge dette.

Uanset hvilken form for bestilling man anvender, skal bestillingen sendes til formand@odense-rc.dk

Der vil være et antal sedler i klubhuset som kan udfyldes og gives til undertegnede, jeg forventer at komme i weekenden og der kan man låne min PC hvis foretrækker dette.

Deadling for første bestilling er d. 14. april og der betales forud på mobilepay 60814. Man skal forvente en produktionstid på ca. 4 uger.

Med venlig hilsen

Ulrich Rasmussen

Formand

Download vedhæftet fil til print.

Download vedhæftet fil