Giv en hånd og fortæl om vores dejlige hobby.

Giv en hånd og fortæl om vores dejlige hobby.

marts 11, 2024 Slået fra Af Rc18club

Vi er blevet spurgt om vi kan stille med nogle medlemmer til Bygma forårsmesse (Bygma/Ringe er vores nye sponsorer), det er d. 27 marts, dvs. onsdag før påskeferien og vi skal være klar i tidsrummet 9.00-15.00. Da mange har ferie i den uge, kan vi forvente en del kunder hos Bygma. Vores opgave er at holde vores klubbiler kørende til dem som har lyst til at prøve dem og fortælle om klubben til de interesserede,

Vi har ikke de endelige detaljer endnu.

Men vil gerne have overblik om vi kan stille med mandskab til det, så giv dig til kende senest d. 13/3 kl. 20.00 hvis du kan hjælpe klubben denne dag, jeg har indtil videre 1-2 personer, men vil gerne op på 5 personer.

Der skulle være morgenmad og pølsevogn tilstede 🙂

Send dit svar til bestyrelsen@odense-rc.dk