Så kom vi igang.

Så kom vi igang.

november 8, 2021 Slået fra Af Rc18club

Pænt fremmøde ved vores første indendørs træning i mange år. Stedet er Risingeskolen, og vi har den nogle weekends her omkring års skiftet. Desværre var taget utæt søndag morgen, men skolens tekniske staf har lovet, at det bliver bragt  iorden til næste gang. Pris for hele weekenden er 30 kr.(begge dage) og 75 kr. for ikke medlemmer. Der kan ikke soves i salen mellem lørdag og søndag. Men du må gene tage en “morfar” i løbet af dagen. Næste gang er 27-28/11.

Der arbejdes på at få noget tællersystem op at køre, det drillede lidt første weekend.

Tæpper bliver lagt ud lørdag morgen, og pakket ned søndag kl. 16.00.


For at vi kan gennemføre disse træningsweekender skal mindst 5 personer tilmelde sig til opstilling og igen mindst 5 personer til nedtagningen og det behøver nødvendigvis ikke at være de samme personer, der melder sig til begge dag, Opgaverne er rulle tæpper ud og ind og lægge ”tallerkner” ud og tape samlinger, arbejdet vil tage under en time vurdere vi, håndteringen af tæpperne kræver lidt fysik af de personer der melder sig.
Vi forestiller os at man stiller op kl. 9.00 om lørdagen og der kan holdes åbent til kl. 18.00 eller længere hvis det er stemning for det.
Nedtagning starter kl. 16.00 om søndagen
Mindst 5 skal meldes sig til enten op eller nedtagning ellers er der ingen kørsel og tilmeldingen foregår på Holdsport og pladserne skal senest om torsdagen ugen forinden være besat, hvis der er ikke er nok tilmeldte til op og nedtagning aflyses træningen.

Check ind på holdsport.