Hermed information om indendørs træning i Odense.

Hermed information om indendørs træning i Odense.

oktober 22, 2021 Slået fra Af Rc18club

Læs gerne hele teksten igennem 🙂

Sæsonen for udendørs kørsel er ved at være overstået for i år. Vi har mange gange i klubben talt om mulighederne for at køre indendørs. Vi har undersøgt muligheder, og vi syntes selv vi har fundet et passende lokale på Risingskolen i Odense, nemlig deres festsal.

Det blive kørsel for 1/10 on-road biler dvs. Touring Car og formel 1, vi tillader ikke off-road biler med knubdæk m.v.

Banen skal stilles og tages ned hver gang og det er noget praktik omkring som skal løftes i fællesskab ellers vil det ikke være muligt at gennemføre træningen.

Stedet bliver festsalen på Risingskolen Odense, det vil sige en meget central beliggende location.

Vi har kigget i indendørs løbskalender og de ledige tider på skolen og datoer ser således ud:
Mulige datoer
6-7 nov
27-28 nov
18-19 dec
08-09 jan
22-23 jan

Opstilling og nedtagning.
For at vi kan gennemføre disse træningsweekender skal mindst 5 personer tilmelde sig til opstilling og igen mindst 5 personer til nedtagningen og det behøver nødvendigvis ikke at være de samme personer der melder sig til begge dag, opgaverne er rulle tæpper ud og ind og lægge ”tallerkner” ud og tape samlinger, arbejdet vil tage under en time vurdere vi, håndteringen af tæpperne kræver lidt fysik af de personer der melder sig.
Vi forestiller os at man stiller op kl. 9.00 om lørdagen og der kan holdes åbent til kl. 18.00 eller længere hvis det er stemning for det.
Nedtagning starter kl. 16.00 om søndagen
Mindst 5 skal meldes sig til enten op eller nedtagning ellers er der ingen kørsel og tilmeldingen foregår på Holdsport og pladserne skal senest om torsdagen ugen forinden være besat, hvis der er ikke er nok tilmeldte til op og nedtagning aflyses træningen.

Pris: for medlemmer 30 kr. – gæstekørsels 75 kr.

Tilmeldning på holdsport.