Status på forårs klargøringen.

Status på forårs klargøringen.

april 13, 2020 Slået fra Af Rc18club


Det hele skrider meget fint fremad, offroad banen er blevet jævnet, bander er ved at blive sat fast, og repereret der hvor det har været nødvendigt, hop er blevet rettet, og støtte anordninger bygget så de holder endnu bedre.

Onroad banen har fået en ny frisurer, kanter trimmet, linjer malet op, flere nye kerbs, frisk maling på dem alle, men ligesom på offroad banen mangler der lidt småting.

Klubhuset har fået med klud og ajax, og der bliver også opgraderet en lille smule, som vil gøre hverdagen nemmere fremadrettet, og der er blevet hoved renoveret på det lille køretårn foran det store.

Nu til det spændende, hvornår må vi køre, det korte svar, vi ved det ikke, og her det lange svar, vi ved at dif er i gang med at undersøge hvad man må, og specielt ikke må, og det vil vi naturligvis forholde os til, når der kommer et svar derfra, vi har spurgt ved kommunen, som er dem som vi lejer jorden af vi ligger på, og vi venter også svar derfra. Må man samles i pitten, selvom man ikke er mere end 10, vi ved det ikke, endnu.
Vi ved godt at andre klubber gør det anderledes, men ikke hvad de har taget beslutningen ud fra, vi forholder os det vi ved, og det vi kan stå inde for, også når alt det her overstået.

Vi håber for jeres forståelse, det klør også i vores fingre, for at komme ud og køre 🏎🇩🇰

Bestyrelsen ORCM.