LUKKET.

LUKKET.

marts 18, 2020 Slået fra Af Rc18club

Som det nok ikke er gået nogen ubemærket hen, er at hele landet er sat på stand by. Dette gælder også Odense RC Minirace. Det betyder al aktivitet er indstillet og at klubben ikke starter op her i foråret som planlagt, arbejdsweekenden d. 28-29/3 er aflyst. Det betyder også at man ikke kan anvende banerne.

Vi følger anbefalingerne fra myndighederne og så snart der er noget nyt retter vi ind efter anbefalingerne.

Lad os håbe at det ikke går længe før, vi kan komme ud og ræse lidt igen.

I søndags satte vi minebånd op i indkørslen og ved bommen tæt på genbrugsstationen. Det er for at fohindre at der kan komme nogen ind på området i bil, dette skyldes at genbrugsstationen er lukkket og nogle svage sjæle kunne måske blive fristet til at læsse affald af på vores grund.

Bestyrelsen
Log på holdsport.dk her

Prøv vores app, på android og iphone

Android Apple