Nyt i klubben.

Nyt i klubben.

oktober 9, 2023 Slået fra Af Rc18club
Der er nu lukket for strømmen på udendørs anlægget. Det vil sige, at det ikke er muligt at tænde lys i pitten og det heller ikke er mulighed for at lade batterier i pitten. Tællersystem er også taget ned.
Men du kan godt køre med RC biler i venter halvåret, fordi vi kører på udvalgte datoer i Festsalen på Risingskolen med 1/10 touringcar, F1, Tamiya Racing Truck med mere.
En gruppe på 6-8 mænd har købt en Tamiya truck(799kr) og Morten Olsen har lavet en Facebook profil omkring Tamiya race truck. Der køres efter nogle simple regler, så alle kan være med.
Lastbilerne kører fint på tæpper i Festsalen på Risingskolen. Farten er også god – der er kulmotor i bilen – de kan holde til en del. Et besøg i væggen betyder ikke nødvendigvis en ødelagt bærearm. Plus de kører og kører, de kører let 15 minutter på et batteri. Der er tilladt at bruge LiPo batteri.
Der er også en gruppe, der hygger sig med 1/10 biler F1 modeller.
Plus en anden gruppe kører med forhjuls trukken biler. Så er der noget for enhver smag. Der er tælleranlæg, hvis man vi se hvor hurtigt man kører. En god tid for en bil med 17,5 turns motor er på ca. 10 sekunder.
Der kan køres med modified motor i bilen på banen.
Næste gang, der køres i festsalen er weekenden 21-22 Okt.