Så skal vi til det igen.

Så skal vi til det igen.

september 14, 2023 Slået fra Af Rc18club

Vi har oplevet nogle fine dage vejrmæssigt i September måned, men det bliver snart koldere og efteråret byder sig til.

Igen i år har vi booket festsalen på Risingskolen i udvalgte weekender. Vi starter blødt op d. 23-24 September. Første gang vil der ikke være tællersystem ved banen.

Sidste år kostede det 30 kr. for medlemmmer, det koster det også i år. Det er for hele weekenden, også selv om du kun kommer en dag. Tilmelding – som altid på holdsport(se nederst i højre side på forsiden)

Lørdag mødes vi kl. 9.00 og stiller bane op. Det kan gøres på en 1/2 time. Der kan køres til kl. 21, eller hvad folk finder ud af.

Søndag er der åben kl. 9.00 til 16. Det tager ca. 1/2 time at rulle tæpperne sammen.

Vi planlægger et åbent hus arrangement i weekenden 30/9 – 1/10. Der vil være tæller system og en forfriskning til folket. Kom og se hvilke biler, der køres med på tæpperne. Vi kan også få os en snak om indendørs sæsonen. Sidste år havde vi Jesper Rasmussen til at fortælle om set-up af biler. Måske der også er stemning for klub løb. Vi havde også julehygge, skal vi have det igen i 2023?

Vi håber der kommer rigtig mange hen over vinteren. Så tilmeld dig nu på holdsport. P.S. der skal stadig være 5 tilmeldte til opstilling og nedtagning for at vi gennemfører eventen. Du behøver ikke vente til sidste øjeblik med tilmeldning. De 5 er mindste tal, men er vi flere tager det ingen tid.

Lørdag: 9.00- 21 Søndag 9.00 -16 Pris: 30 kr.

Mobilepay: 71575