Info omkring DM søndag d. 11/6.

Info omkring DM søndag d. 11/6.

juni 6, 2023 Slået fra Af Rc18club

Der køres kun med large scale biler til DM d. 11/6. Der er 16 kørere til start i large scale 1/5. Der køres ikke i andre klasser, på grund af for få deltagere i de andre klasser. Vær opmærksom på følgende:

I den kommende weekend, afholder klubben DM løb for brændstof klasserne, i den forbindelse kan der ikke trænes søndag d. 11/6 på hverken på asfaltbanen eller off-road banen.

Lørdag d. 10/6 kan der trænes på begge baner, træningen på asfaltbanen vil formentligt blive tidsinddelt og der tages mest hensyn til de tilmeldte deltagere til løbet om søndagen, ikke dermed sagt man ikke kan benytte asfaltbanen, løbet har 16 tilmeldte, så det er også “tracktime” til andre.

Man er velkommen til at komme forbi og se godt ræs om søndagen hvor der køres om vigtige DM point.

Skulle du have lyst til at hjælpe et par timer lørdag eller søndag med at vende pølser, eller sætte resultater op, eller noget helt andet, så send en besked til Bestyrelsen(@)odense-rc.dk eller tag fat i en fra bestyrelsen. Nogle gange kan et par timer gøre det store forskel, således at vores gæster får en bedre oplevelse når de at besøger vores anlæg.