Ny sponsoreraftale med OK.

Ny sponsoreraftale med OK.

november 4, 2022 Slået fra Af Rc18club

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Odense R/C Minirace, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Odense R/C Minirace nu. Og så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK Mobil og OK El
Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ulrich Rasmussen på 40332107 eller formand@odense-rc.dk.

Tekstforslag til Facebook:
Nu kan du støtte vores klub, hver gang du tanker. OK betaler hele beløbet – se mere på www.ok.dk/lokalsporten

Med venlig hilsen

Ulrich Rasmussen

Log på holdsport.dk her