Sponsoraftale med Energifyn.

Sponsoraftale med Energifyn.

oktober 19, 2022 Slået fra Af Rc18club
Som aftalt på vores nyligt afholte Informationsmøde blev bestyrelsen bedt om at se på muligheden for sponsoraftale med Energifyn.
Denne aftale er nu underskrevet og sat igang fra dags dato,
Man behøver ikke at være medlem af Odense R/C Minirace for at støtte foreningen, blot man er nuværende eller kommende kunde ved Energifyn, kan man støtte foreningen, din el-regning bliver ikke højere af den grund, i nogle tilfælde kan man faktisk spare penge ved at flytte til Energifyn, man behøver heller ikke at være bosat på fyn for at købe sin el hos Energifyn.
De tilbyder også gas, hvis man bruger dette i sin husstand.
Energifyn support er ikke kun for private, det er også for Erhverv, så evt. hør din chef om vedkommende vil støtte vores forening eller hvis du er selvstændig er man selvfølgelig velkommen til at støtte os..
Spørgsmål angående Energifyn, rettes til Energifyn.