Klub løb 2 2022 er vel overstået.

Klub løb 2 2022 er vel overstået.

september 5, 2022 Slået fra Af Rc18club

Søndag d. 28/8 havde 29 kørere valgt at bruge dagen til en rigtig god gang ræs.

Der blev kørt fra klokken 10.00 til sidste på eftermiddagen. Det passede fint med vejret. Lige efter præmieoverrækkelsen kom regnen, det betød ingen regnvejr kørsels.

Størst klasse var 2WD offorad 1/10 med 13,5 turns motor. Samlet sejr blev først afgjort i sidste A-finale. Ulrick og Martin Rasmussen havde begge en sejr. I sidste finale kørte Ulrich ganske overbevisende og vandt med hele 12 sekunder ned til Martin. Thomas Olsen kom ind på 3.pladsen. Der var 15 deltagere. Karsten Espersen vandt B-finalen.

Der var 3 kørere i Racing Truck og de havde nogle tætte kampe om sejren. Bent Poulsen vandt 2 finaler og dermed samlet sejr. Nr. 2 blev Sara Kone og Ole Villumsen kom ind på 3.pladsen.

Det blev til mere podie plads til Ole, idet han sluttede toer på asfalt banen i klassen 17,5 turns. Klassen blev vundet af Jesper Rasmussen med Allan Eriksen på 3.pladsen. Ole kørte med en 4WD touringcar de andre 3 i klassen kørte med FWD bil.

Sidste klasse var large scale, hvor 7 kørere stillede til start. Rasmus Kristensen havde store problemer i de indledende, men de var væk i finalerne. Han vandt to finaler og dermed samlet sejr til ham. Mads Kone kom ind på 2.pladsen. Han har rigtig taget klassen til sig og blander sig i toppen. Michael Andersen kom ind på 3.pladsen.

 

Du finder alle resultater på siden her.