Tilmelding til 6 timers løb og klub løb er åben.

Tilmelding til 6 timers løb og klub løb er åben.

juni 7, 2022 Slået fra Af Rc18club

Det er sommer efter kalenderen, og inden længe lukker skolerne. Vores erfaringer fra tidligere år er, at RC aktiviterne falder lidt hen over sommeren. Derfor ligger vi nu tilmeldning til vores to aktiviter i August ud på MYRCM.ch

Det er vores klub løb med flere forskellige klasser. Det er ren hygge, så har du ikke kørt løb før, så er det rig mulighed for at prøve de af i trykke rammer. Søndag . 28/8. Husk det er gratis for medlemmer af klubben.

Så er der vores 6 timers løb med Yokomo SD biler lørdag d. 27/8. Vil du gerne være med, men måske ikke lige kender nogle, så snak med folk fra bestyrelsen om muligheder for at danne et hold. Vi anbefaler 3-4 kørere på hver hold.

Bestyrelsen.