Info fra bestyrelsen.

Info fra bestyrelsen.

januar 14, 2022 Slået fra Af Rc18club

Du har sikkert lagt mærke til at dagene er blevet længere, og det betyder der ikke en så længe til vi skal udendørs og køre med vores rc biler.

Der sker en del på anlægget på Energivej. Der er anlagt ny parkringplads, så vores nabo har fået lov til at benytte. Det er faktisk firmaet, der står for det, og dermed også alle udgifter. De regner kun med at det er i foråret de vi benytte pladsen.

Så har vi fået penge af kommunen til at få nyt hegn rundt om asfalt banen.  Vi har søgt kommunens 2-1 pujle og vi selv skal betale en tredjedel af projektet,

Det bliver et metal hegn hele vejen rundt. Det vil sige ingen vedligehold.

På asfalt banen er der flere curbs, der skal lave en maling evt. rettes til.

Vores buggy bane har igen i år haft besøg af nogle meget aktive mosegrise. Vi skal have alle tæpper af, og udbedre underlaget.

Sidste år havde vi et godt forår, og vi håber på samme gode vejr, så vi kan være klar med til Påske. Midt April.

Vi skal også afholde generalforsamling i foråret. Datoen er ikke fastlagt endnu. Vi snakker om Marts.

Bestyrelsen har besluttet af afholde forskellige event hen over sæsonen.

Vi arbejder på 2 klub løb, som vi kender fra tidligere år. Begge på denne side sommerferien. Danmark åbner igen, så der bliver sikkert mange tilbud til folk. Vores erfaringer fra tidligere år, gør at vi nok ikke tør ligge løb i August. Bestyrelsen vil ikke løfte opgaven omkring et DASU DM løb i år.

Der bliver et DRCMU for 1/10 offroad buggy biler. Kalenderen fra DRCMU er ikke klar endnu.

Så bliver der forsøgt et 6 timers igen. Vi kører med samme regler(som sidste år), dog vil der være små justeringer eks. nyt karrosseri og ændring omkring stik på batteri er under overvejelser.

Vi undersøger også om der kan laves en anden klasse, der kan køre med. Kunne være en super Pro klasse med fri chassis. Dog med samme motor/ESC, som Yokomo SD. Vi overvejer at åbne for folks egne batterier i Pro klassen.

 Vi kender jo fra Le Mans, at flere klasser kører sammen, Visuelt vil klasserne blive forskellig ved at køre med to forskellige karosserier. Men der kommer meget mere om klub løb og 6 timers senere.

Indtil videre mødes vi i festsalen på Risingskolen til indendørs træning i udvalgte weekends. Husk der koster kun 30 kr. for en hel weekend, hvis man er medlem af klubben.

Bestyrelsen