KLUB LØB VEL OVERSTÅET.

KLUB LØB VEL OVERSTÅET.

april 28, 2021 Slået fra Af Rc18club

Der var fuld hus til vores første klub løb i år. Der blev kørt en masse på banerne i de forskellige klasser, og der der var gæster udefra. Solen skinnede, men det var koldt på grund af blæsten. Alle tog i “stiv” arm, og dermed blev det til en god dag på anlægget. Tak til alle.

På grund  af forsamlings loftet på 50 personer måtte vi desværre lukke for gæster, og andre der lige ville kikke forbi. Det bliver sikkert bedre til næste klub løb – 27/6, hvor Corona reglerne er ændret.

Du kan læse og se billeder fra løbet her. 

Husk det er gratis for medlemmmer at deltage.

P.S. Har du set vores facebook side kun om Endurance 6 timers løbet.

Ved du ikke lige hvordan du måske kommer i gang til 6 timers løbet(hvor købet man bilen m.m.), eller har du ikke noget hold, men vil gerne køre, så kontakt en fra bestyrelsen.