Kontingent og sæsonen 2021 info.

Kontingent og sæsonen 2021 info.

januar 10, 2021 Slået fra Af Rc18club
Kontingent og sæsonen 2021
Hej alle.

Håber I er kommet godt ind i det nye år og er sunde og raske og gået fri af Corona.
Vores omgivelser er stadig tynget af nedlukning og forsamlingsloft, vi håber og tror på at når vi rammer foråret kan vi i en eller anden grad åbne, muligvis med begrænsninger som vi så i foråret 2020, men det må tiden vise. Jeg syntes vi fandt den rigtige løsning og men håber dog at vi kan være flere end 10 personer som det var tilfældet i den første tid.

I denne weekend ville vi normalt have stået vandret med DHI-Cup, vi valgte allerede i efteråret at dette var ikke muligt at afholde og desværre holdte vores teori stik.

I næste uge deltager jeg i on-line møde med DASU omkring sæsonen 2021 og vi skal drøfte blandt andet udendørssæsonen, vi er blevet spurgt om vi vil afvikle en DM afdeling for brændstof klasserne, det vil vi højst sansysnligvis, men det kræver en større opbakning fra jer medlemmer til det praktiske, jeg har måske ikke været god nok til at bede om denne hjælp, men det bliver nødvendigt for denne kommende sæson til de forskellige stævner måtte ønske at afvikle, og disse stævner er en nødvendighed for klubbens økonomi.

Stævner som der påtænkes at afholde i 2021 er DASU DM Brændstof, DRCMU DM 1/10 Off-Road, 2-4 klubløb alt efter hvordan det kan passes ind i løbskalenderen.

De opgaver der typisk er til stævner:

Forberedelse til stævnet,
Dette indeholder blandtandet klargøring af anlægget, græsslåning, rengøring af pit og arealer, indkøb til kiosk m.v.

Under stævnet:
Kiosk – salg af mad og drikkevarer
Lyd – op og nedtagning
Speaker
Dommer (der kommer Dommer kursus i DASU i 2021)
Tidtagning, vi har kun Jesper og Christer der er kyndige i programmet.
Friviliige påsættere hvis der mangler

Det er nødvendigt at vi bliver flere personer indvoldveret i vores afvikling af stævner, så dem vi bruger i dag ikke hver gang skal stå til rådighed.

Kontingent 2021
Vi har i bestyrelsen besluttet at lave en mindre prisstigning på vores kontingent for 2021, hvor alle kontigent typer stiger med 50,- dvs. Barn/ung u. 18år koster nu 250,- og Voksen koster 450,- det er stadig et af de billigste kontigenter i landet,det skyldes at vi ønsker at man melder sig ind i klubben og ikke betaler for Gæate kørsel, om prisen på disse bliver ændret i 2021 er ikke besluttet endnu, sidste år blev prisen ændret så man betalte 75,- uanset om man kom en hverdag eller weekend dag.

Kontingent opkræves d. 1.feb. 2021, nogle af jer er tilmeldt automatisk betaling, de resterende vil modtage en mail med betalingslink.

General forsamlingen er ikke planlagt endnu grundet Corona.

Med venlig hilsen og Godt Nytår

Ulrich Rasmussen
Formand.

 

Log på holdsport.dk herPrøv vores app, på android og iphone

Android Apple