Små 40 kørere til klubløb.

Små 40 kørere til klubløb.

juli 12, 2020 Slået fra Af Rc18club

Masser af godt ræs til klubløbet. Det var ikke kun klubbens medlemmer, der deltog. Flere jyder og sjællændere var gæster. Der blev kørt i 4 klasser. Størst klasse var large scale. God blanding af super aluminium touringcar biler og FG sportline biler. Der var både en A og B finale.

Hurtigst af alle var Nicolaj Petersen foran Tobis Baungaard og John Kruse på 3.pladsen. Vejret var rigtig dansk. Lidt sol, overskyet, og et par kraftige byger. Det slog dog ikke kørere ud, der blev kørt i regnvejr.

GTe klassen havde 7 kørere til start, så alle var sikker på en A-finale plads. Hurtigst af alle var Casper Lund. Han var “uhyggelig” hurtig. På 2.pladsen kom Casper Morgen, og David Hansen var sidste mand på podiet.

I 13,5 2WD var der 9 deltagere. Her var det erfarne herrer, der løb med sejren. Brain Larsen tog sejren med 2 finale sejre foran Ulrich Rasmussen og med John Nielsen på 3.pladsen. Klassen er blevet meget populær. Farten gør klassen, at klassen er meget jævnbyrdig.

8 kørere  – en blanding af FWD og 4WD med 17,5 turn motor var den sidste klasse. Jesper Rasmussen havde bygget sin 4WD Associated om til FWD. Det virkede, for han vandt foran Mads Koue og med Rasmus Andersen på 3.pladsen. Mads kørte også FWD.

Du finder alle resultater på siden her.

Tillykke til vindere, og vi ses igen i September.