Til alle medlemmer i ORCM

Til alle medlemmer i ORCM

juni 7, 2020 Slået fra Af Rc18club

Fra d. 9/6 er forsamlingsforbuddet hævet fra 10 til 50 personer og det betyder at vi stopper med at lave begivenheder som man skal tilmelde sig til på Holdsport.dk
Vi åbner også for gæstekørsel, her er prisen 75.- kr. pr. træningsdag.
Vi opfordre til at vi stadig mødes på klubdage, som er Tirsdag, Torsdag, Lørdag og Søndag, træning på andre dage er muligt, men bemærk at vores forsikring hos DASU er kun gældende på officielle dage.
Weekenden d. 20-21 juni afholder vi DRCMU Off-Road løb, der kommer særskilt information ud på dette løb, det betyder vi ikke kan anvende on-road banen fra 19-21 Juni.
Vi afholder DASU on-road løb for GTe og LargeScale klasserne i weekenden d. 15-16 August. Her kommer der også særskilt information ud og off-road banen kan heller ikke anvendes i denne weekend.
Derudover afholder vi klubløb på følgende datoer.
12/7
13/9
Klasser og tilmelding vil blive annonceret på et senere tidspunkt.
Myndighedernes anvisninger skal stadig overholdes med at holde afstand, spritte hænder med videre.

Og så har jeg til sidst en lille bøn fra nogle medlemmer, når man skal lade sit vand, så venligst ikke gør det bag pit bygningen, men gør det omme bag containerne eller i den smule træer der er ved søen. I sidste weekend lugtede det at pis i pitten, det er ikke særligt lækkert at inhalere.

Ellers vil jeg gerne sige tak for jeres hjælpsomhed under perioden med max 10 personers begrænsning der har været i de sidste mange uger. Det har fungeret efter hensigten og kun ganske få dage har der været overbooket så nogen ikke har kunne få plads.

Med venlig hilsen
Ulrich Rasmussen