Status på aktiviterne.

Status på aktiviterne.

maj 6, 2020 Slået fra Af Rc18club

Så har vi været i gang i et lille stykke tid med træning med max 10 personer. Det har været god tilslutning, især i weekender har der været flere tilmeldte end pladser.

Der har været tilvæning for alle med disse begrænsninger og jeg er nødt til at ridse betingelserne op igen.

Hver træning har en ansvarlig person tilknyttet, dette er ofte en fra bestyrelsen, det er vedkommende som har meldt ind hvilket tidspunkt han kan åbne.

Åbningstidspunktet skal respekteres, det vil sige man kommer ikke 2 timer før, medmindre andet er aftalt som f.eks. græsslåning eller andet forefaldende arbejde.

Man melder sig til på holdsport, så vi kan se hvem er tilmeldt, dette skal også respekteres. Hvis man har problemer med sin holdsport app, kan man forsøge sig med åbne det i en browser.

Disse tiltag er ikke for at genere nogen, men for at sikre at der er adgang til håndsprit og værnemidler og at ingen kommer i problemer med ordensmagten hvis de skulle komme forbi, de er ret flittige med bødeblokken og jeg ønsker heller ikke at læse i medierne om at vores foreningen og folk der er forsamlet på området får en bøde. Dette vil sætte os i dårligt lys og ikke mindst hos kommunen og DASU/DIF som vi gerne vil have et godt forhold til.

Jeg håber at begrænsninger løsnes op i meget nær fremtid og så snart der lægger ny information fra myndighederne vil vi tage action på disse.

Til træningen i morgen Torsdag er der nogle få ledige pladser. Der kan åbnes for kørsel med el biler fra kl. 14.00 hvis dette ønskes. Har man ønske om det sender man en mail til bestyrelsen@odense-rc.dk så vil vi sørge for at der åbnes kl 14.00

Med venlig hilsen  Ulrich Rasmussen

Prøv vores app, på android og iphone

Android Apple