DHI-CUP 2020.

DHI-CUP 2020.

november 3, 2019 Slået fra Af Rc18club

 

I 2020 er det 20 år siden DHI-CUP blev kørt for første gang. Vi startede i en lille hal med touringcar 1/10. Hurtigt fik mange kørere øjnene op for dette løb. Tilslutningen til løbet har været stor i mange år. 

Vi har kørt i forskellige haller, og offroad er blevet en del af programmet. Faktisk var DHI-CUP første event, hvor der blev kørt på to baner samtidig. De sidste mange år har DHI-CUP været afholdt i Arena FYN. 

Det har desværre ikke kunnet lade sig gøre i 2020. Folkene bag DHI-CUP har ledt efter en hal på fyn, der var stor nok til to baner, dette findes ikke ud over Arena Fyn. Det er derfor der er gået længere tid denne gang med at komme med info omkring løbet. Men DHI-CUP skulle afvikles for 20 gang, derfor skulle nye løsninger på bordet.

Derfor bliver DHI-CUP 2020 et løb kun for onroad biler. Stedet bliver et nyt sted. I en lille landsby uden for Odense. Stedet hedder Allesø. 

Hallen er nyrenoveret og forholdene er mere intime, i forhold til Arena Fyn. 

Der er cafeteria, der vil være åben under hele eventen.

På en måde er DHI-CUP tilbage til rødderne, hvor vi startede.

Der bliver plads til 200 kørere/deltagere.

Der bliver kørt i 4 klasser. Selve fordelingen af klassernes størrelse ligger ikke fast. Men Super Stock forventes at blive klassen med flest deltagere. 

Der er kommet gang i Formel 1 i Danmark, derfor kommer der en klasse med F1 biler.

En ny klasse med forhjuls træk kommer også på programmet.

Der bliver selvfølgelig også en modified klasse.

Løbet køres første weekend i januar 2020. fredag d. 3 til søndag d. 5.

Der kommer selvfølgelig meget mere info om reglerne, om overnatning og selve afviklingen af løbet. Startgebyr og meget meget mere. Det bliver tilladt at deltage i flere klasser. 

Der bliver tilmelding på myrcm.ch, ganske som det har været de tidligere år.