+40 VM – Stor Succes.

+40 VM – Stor Succes.

august 27, 2019 Slået fra Af Rc18club

Der er gået noget tid, men +40 VM står stadig i skarp erindring, og set fra bestyrelsens side var det et fantastisk arrangement, de 3 dage forløb fuldstændig smertefrit, vejret viste sig fra sin bedste side, glade mennesker og massere af god stemning, og stor ros til klubben fra de udenlandske deltagere.

Men nu er sådan et arrangement ikke kun de 3 dage med race, hele ugen op til var der stor aktivitet fra mange af klubbens medlemmer, og anlægget havde hen over sommeren fået en overhaling med bla. maling af klubhus, og trimning af alle arealerne, så det hele stod og viste sig fra sin bedste side.

Ingen nævnt og ingen glemt, men lige fra teknisk kontrol, kiosken, dæk salg, tømning af skraldespande, og alt det andet der skal laves på sådan en weekend, uden alle dem der hjælp til, både fra nær og fjern, ville dette slet ikke være muligt, så der skal lyde en kæmpe tak fra os 🙏🏼

Ud over alt det nævnte, så klarede klubbens medlemmer sig rigtig godt, med flere i A finalerne, og flere blev mestre, herunder Jonas Kærup og Jens Otto.

Igen, mange tak, og vi ses på banen!