Lukning af baner omkring +40 VM.

Lukning af baner omkring +40 VM.

juli 22, 2019 Slået fra Af Rc18club
Da tiden nærmer sig vores store event +40 VM og vores baner er lukket for almindelig træning i den forbindelse.

Fra mandag d 29/7 og frem til 6/8 vil asfalt banen være lukket, midter barrier og barrerier ved pitten bliver fjernet fordi området skal bruges til pit og forplejning. Der skal herefter bygges ny pit indkørsel og midter barrier skal monteres igen.

Fra onsdag d. 31/7 til d. 6/8 vil Off-Road banen være lukket for almindelig træning/kørsel. 31/7 og 1/8 er banen helt lukket, dvs. man kan heller træne selvom man deltager i +40 VM og i den periode bygges anlægget op til +40 VM.

Den 2/8 starter +40 VM.

Man er mere end velkomne til at komme forbi og følge +40 VM og hjælp fra vores medlemmer modtages stadig.

Ulrich Rasmussen – Formand.

Log på holdsport.dk herPrøv vores app, på android og iphone

Android Apple